JetStream - From single engine piston to multi engine turbine

Airlog

JetStream Technics

Cégünk 2004-ben alakult, azzal a célkitűzéssel, hogy magas szintű karbantartási és üzembentartási szolgáltatást nyújtson az egymotoros gépektől egészen a business jet kategóriáig. Karbantartási engedélyeink és tapasztalatunk lefedi egész Európát az egymotoros gépektől a business jetig, az oldtimerektől napjainkig. Mindezeken túl a légi járművek légi alkalmasságának fenntartása és vizsgáztatási is cégünk egyik kiemelt területei közé tartoznak. 2012-ben Magyarország legdinamikusabban fejlődő repülőterén vadonatúj, minden igényt kielégítő karbantartóbázist hoztunk létre, mely új mércét állít nemcsak a hazai, de Közép-Európa többi repülőgépes cége számára is.

Karbantartás

Évek alatt folyamatosan bővítve karbantartási képesítéseinket és képességeinket mára a régió egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk. Légijárművek karbantartása cégünk alapításának egyik alapfeltétele volt, ennek megfelelően kiemelt prioritással kezeljük a repülőgépek javítását, ápolását. Cégünk dedikált karbantartási és javítási árakkal / ajánlatokkal rendelkezik, de természetesen egyedi igényeket is szívesen kiszolgálunk.

Szerteágazó képesítéseink az egyszerűbb egymotoros dugattyús gépektől a business jet-ekig terjed; valamint számos részegységek és szerkezet önálló javítására is jogosultak vagyunk.

Kapcsolódó tanusítványaink:

CAMO

A karbantartás mellett a légi járművek állapotának megőrzéséhez elengedhetetlenül szükséges a Folyamatos Légialkalmasság Fenntartása.

Az állandó műszaki felügyelet, a vonatkozó előírások betartása, a tulajdonosi és légijármű igényeinek összeegyeztetése, valamint a Légi alkalmassági Felülvizsgálatok elvégzése cégünk mindennapos feladatai közé tartozik.

Kapcsolódó tanusítványaink:

Kárügyintézés

Légijárművek balesete során fontos, hogy profi ügyintézéssel és szakértő stábbal készüljön fel a repülőgép tulajdonos a biztosítóval és az érintett felekkel történő kommunikációra.

Cégünk jelentős tapasztalattal rendelkezik kárügyintézés és légijárművek javítása terén; partnereink segítségével komoly eredményeket értünk/érünk el légjárművel talpraállítása és a tulajdonosi érdekek érvényesítése során.

JetStream - Rólunk

A Jet-stream 2004 Kft azzal a céllal alakult, hogy átfogó és magaszintű szolgáltatást nyújtson a repülőgép tulajdonosoknak és a repülni vágyóknak. Cégünk kiemelt profilja a Karbantartás/javítás, folyamatos légialkalmasság biztosítása valamint charter repülések szervezése és lebonyolítása a nap 24 órájában az év 365 napján!

Tovább

Légi szállítás

Kereskedelmi és gazdasági célú repülések lebonyolításánek kiemelt figyelmet szentelünk. Charter-repülések legyen szó akár utas- vagy áruszállításról, fotó és mérőkamerás felvételezések, sétarepülés, műrepülés, oktatás, bemutatók szervezése mind cégünk tevékyneségei között szerepel. Kérjük keressen minket repülési igényeivel 24/7!

Tovább