JetStream - From single engine piston to multi engine turbine

Airlog

JetStream Operations / Kereskedelmi repülés

Nem-menetrend szerinti légi szállítás

A nem menetrendszerű személyszállítás során maximálisan alkalmazkodni tudunk a megrendelő igényeihez. Az úti célhoz legközelebb eső privát repülőtereken, sorban állás nélkül, egyedi időpontokban, személyre szabott fedélzeti ellátmánnyal állunk megrendelőink rendelkezésére a nap 24 órájában, az év 365 napján.

Áruszállítás

A nem menetrendszerű áruszállítás során maximálisan alkalmazkodni tudunk ügyfeleink egyedi igényeihez. Az egészen kis csomagoktól az EUR-raklapig, igény szerint expressz szállítással, extrém rövid szállítási időkkel. A veszélyes áru és a speciális küldemények sem okoznak cégünknek gondot.

Autóipari szállítások

Autóipari beszállítások esetén – lévén, hogy viszonylag ritkán fordulnak elő, viszont ilyenkor az egész gyártósor veszélybe kerülhet - kifejezetten fontos a gyors és hatékony együttműködés, az azonali reagálás és magasfokú megbízhatóság cégünket a magyar érdekeltségű beszállító cégek kiemelt partnerévé tették. Kérjen ajánlatot Ön is!

Egészségügyi szállítások

Cégünk immár 2007 óta végzi radioaktív gyógyászati izotópok szállítását Magyarországról, mely folyamat során az izotóp felezési ideje kritikus jelentőségű a készítmény felhasználása során. Operációnk és flottánk megbízhatósága jelzi, hogy immár az EU több tagországából is érkeznek cégünkhöz megkeresések.

Eurotransplant

Cégünk a korábbi évek eseti szervszállításai után 2012-től az Országos Vérellátó Szolgálat Szervkoordinációs Központjával – és ez által az Eurotransplant uniós szervkoordinációs központjával - kötött megállapodásnak köszönhetően az életmentő szervek és donációk legfontosabb magyarországi légi szállítójává lépett elő. 24/7 készenlétünk számos életet mentett meg, szolgáltatásunk önmagért beszél.

Kapcsolat űrlap

JetStream - Rólunk

A Jet-stream 2004 Kft azzal a céllal alakult, hogy átfogó és magaszintű szolgáltatást nyújtson a repülőgép tulajdonosoknak és a repülni vágyóknak. Cégünk kiemelt profilja a Karbantartás/javítás, folyamatos légialkalmasság biztosítása valamint charter repülések szervezése és lebonyolítása a nap 24 órájában az év 365 napján!

Tovább

Karbantartás

Légijárművek karbantartása cégünk alapításának egyik alapfeltétele volt, ennek megfelelően kiemelt prioritással kezeljük a repülőgépek javítását, ápolását. Cégünk dedikált karbantartási és javítási árakkal / ajánlatokkal rendelkezik, de természetesen egyedi igényeket is szívesen kiszolgálunk.

Tovább