JetStream - From single engine piston to multi engine turbine

Airlog

Tanusítványok

Cégünk számos engedélye hosszú építőmunka és tanulás eredménye. Jelenleg az Európában leginkább elterjedt dugattyús Cessna és Piper típusok mellett a repülés igazi digitalizálás-mentes orosz típusai is cégünk profilját alkotják. Ugyanakkor nem titkolt célunk, hogy létrehozzuk Közép-Európa legújabb és Magyarország egyetlen Jet-javító bázisát.

A karbantartás mellett a légi járművek állapotának megőrzéséhez elengedhetetlenül szükséges a Folyamatos Légialkalmasság Fenntartása. Az állandó műszaki felügyelet, a vonatkozó előírások betartása, a tulajdonosi és légijármű igényeinek összeegyeztetése, valamint a Légialkalmassági Felülvizsgálatok elvégzése cégünk mindennapos feladatai közé tartozik.

A tanusítványok megtekintéséhez kattintson az alábbi ikonokra

JetStream - Rólunk

A Jet-stream 2004 Kft azzal a céllal alakult, hogy átfogó és magaszintű szolgáltatást nyújtson a repülőgép tulajdonosoknak és a repülni vágyóknak. Cégünk kiemelt profilja a Karbantartás/javítás, folyamatos légialkalmasság biztosítása valamint charter repülések szervezése és lebonyolítása a nap 24 órájában az év 365 napján!

Tovább

Légi szállítás

Kereskedelmi és gazdasági célú repülések lebonyolításánek kiemelt figyelmet szentelünk. Charter-repülések legyen szó akár utas- vagy áruszállításról, fotó és mérőkamerás felvételezések, sétarepülés, műrepülés, oktatás, bemutatók szervezése mind cégünk tevékyneségei között szerepel. Kérjük keressen minket repülési igényeivel 24/7!

Tovább