JetStream - From single engine piston to multi engine turbine

Airlog

JetStream Operations / Aerial Work

Ejtőernyőzés

Adrenalin-dömping: Zuhanás és szabadesés. Magával ragad a semmi máshoz nem hasonlítható érzés: Szabadon, mint a madár! Cégünk üzemeltetésében számos ejtőernyőzéssel foglalkozó cég található meg Európa minden részében: Olaszország, Lengyelország, Nagy-Brittannia, Németország, stb… Ha érdekli az ejtőernyőzés, esetleg Ön is csatlakozni kíván gépével cégünk széleskörű és bizonyított operációjához, keressen minket bizalommal!

Sétarepülés

Kicsit többre vágyik, mint a hétvégi sétakocsikázás? Ismerje meg a lakhelyét vagy épp Magyaország nevezetességeit felülről! Kiváló ajándék, remek szórakozás és egy egyedi élmény, mely az utast rabulejti. Cégünk segít, hogy a repülés ismeretlen vagy éppen oly’ ismerősen magával ragadó és semmi máshoz nem hasonlító érzését átélhesse! Keressen minket a részletekért!

Légi fotózás

Ha lefotozná a házát felülről, vagy csak érdekli a világ egy más perspektívából és ezt megkívánja örökíteni, netán komolyann célja van légifelvételezés kapcsán a JetStream Kft az Ön partnere. A szabadidős légifotózástól kiindulva cégünk Európa legnagyobb légi térképész cégével együttműködve elégíti ki a fotózás, kamerázás, felvétel-készítés, térképészet és hőkamerázási igényeket. Az egyszerű hobbi szintű kézi fotozástól a fotóművészeken keresztül az állami és magáncégekig mindenki megtalálja számítását nálunk. Személyreszabott ajánlatért keressen minket elérhetőságeinken!

Műrepülés

"Definíció: Műrepülés - olyan repülési gyakrolatok végrehajtása melyek a szokványostól eltérnek". A műrepülés máshoz nem hasonlítható élményét velünk is átélheti! A világ kicsit másképp, talán így lehetne a műrepülést leginkább jellemezni; amíg nem éled meg, nem tudod elképzelni mit jelent a nehézségi gyorsulás, mit is jelent a sokszor emlegetett „G” erő. Életreszóló élmény mely magával ragad, és rabul ejt. Cégünk hosszú évek óta a világ legjobb műrepülőinek elismert partnere, a Red Bull Air Race széria szülőatyjának és a sokszoros bajnok/világbajnok Besenyei Péter gépeinek üzembentartója. Ismerje meg a műrepülés varázslatos érzését velünk!

JetStream - Rólunk

A Jet-stream 2004 Kft azzal a céllal alakult, hogy átfogó és magaszintű szolgáltatást nyújtson a repülőgép tulajdonosoknak és a repülni vágyóknak. Cégünk kiemelt profilja a Karbantartás/javítás, folyamatos légialkalmasság biztosítása valamint charter repülések szervezése és lebonyolítása a nap 24 órájában az év 365 napján!

Tovább

Légi szállítás

Kereskedelmi és gazdasági célú repülések lebonyolításánek kiemelt figyelmet szentelünk. Charter-repülések legyen szó akár utas- vagy áruszállításról, fotó és mérőkamerás felvételezések, sétarepülés, műrepülés, oktatás, bemutatók szervezése mind cégünk tevékyneségei között szerepel. Kérjük keressen minket repülési igényeivel 24/7!

Tovább